Bine ai venit în comunitatea Facultății Electronică și Telecomunicații !

Suntem bucuroși să te informăm că ai fost înmatriculat în anul 1U la Facultatea  Electronică şi Telecomunicaţii.

Ești pe cale să descoperi ce înseamnă studenția, care fără îndoială va fi cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, perioada în care te vei forma ca profesionist și în care vei pune bazele unei cariere de succes.

Pentru a trece mai ușor peste emoțiile unui început de drum și a te ajuta să te integrezi mai repede în viața universitară, te invităm la o sesiune de orientare a studenților anului 1U, în cadrul acestei întrevederi vei putea comunica cu șefii programelor de studii, care vor fi coordonatorii/diriginții tăi pe perioada studiilor la facultate. D-lor vă vor face o prezentare a tot ceea ce înseamnă procesul de studii la UTM și le vei putea adresa toate întrebările privind conținutul disciplinelor de specialitate, traiul în cămin, activitățile curriculare și extracurriculare etc.

Întrunirea cu studenții va avea loc pe Adresa: Chişinău, Bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 168, blocul de studii nr.1, după cum urmează:

  • Anul I universitar  învățământ cu frecvență  va avea loc la data de 01 septembrie 2021, ora 8.30 , aula 1-215 ;
  • Anul I universitar  învățământ cu frecvență redusă  va avea loc la data de 11 septembrie 2021, ora 9.00 , aula 1-215;
  • Anul I compensator  învățământ cu frecvență  va avea loc la data de 01 septembrie 2021, ora 10.00 , aula 1-215.

Dacă ai depus cerere de cazare în cămin, te așteptăm la data de 28 august 2021, ora 9:00 pe adresa: Chişinău, str. Florilor 4b, căminul nr. 9, la comisia de cazare, cu buletinul de identitate și suma necesară pentru achitarea a 5 luni de cazare (1750 lei sau 2250 lei).

Dacă ești înmatriculat la studii cu taxă, urmează să achiți cel puțin 50% din taxa anuală de studii până la 15 septembrie 2021. Achitarea se realizează la orice filială a BC

„Moldova Agroindbank” S.A. cu avizul de plată anexat, care poate fi descărcat aici  https://utm.md/wp-content/uploads/2020/08/Aviz-taxa-de-studii-UTM.pdf

Fişierul cu taxele de studii poate fi vizualizat aici https://utm.md/admiterea-  utm/admiterea-ciclul-i-licenta/taxe-de-studii-ciclul-i-licenta/.

 

Îți mulțumim că ai ales Facultatea Electronică și Telecomunicații, UTM.

 

Date de contact FET:                                                                                   Date de contact cămin:

Email: decanat@fet.utm.md                                                                      directia.sociala@adm.utm.md  

Mob: 069975610                                                                                           Mob: 079100185