„GILAT SATELLITE NETWORKS” VA MODERNIZA LA FET-UTM O SALĂ DE CURS ȘI UN LABORATOR DE COMUNICAȚII SATELITARE

Î.C.S. „GILAT  SATELLITE NETWORKS” S.R.L., reprezentată de către directorul general Alexandru ANDRONIC, și Î.P. Universitatea Tehnică a Moldovei, în persoana rectorului, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, au încheiat un contract de donație.

În temeiul Acordului încheiat, la Facultatea Electronică și Telecomunicații a Universității Tehnice a Moldovei urmează a fi modernizate o sală de curs pentru instruirea calitativă a studenților și un laborator GILAT, acestea fiind utilate cu echipamente moderne performante.

Spațiile tehnico-didactice respective sunt specializate în domeniul comunicațiilor satelitare, iar crearea noilor condiții va crea noi oportunități de studiu și experimente practice, contribuind la ridicarea nivelului de pregătire a tinerilor specialiști în domeniul comunicațiilor satelitare.

Modernizarea spațiilor tehnico-didactice cu susținerea prestigioasei companii „GILAT  SATELLITE NETWORKS” se înscrie în contextul instruirii viitorilor specialiști în domeniul TIC în cadrul FET-UTM, abordată ca un sistem tridimensional: tehnic, social-educațional și științific, un rol important în acest sens revenindu-le sălilor de curs și laboratoarelor patronate de către companii de  marcă în domeniu.

Mulțumim pentru susținere și implicare, „GILAT SATELLITE NETWORKS”! Împreună, vom scrie o nouă pagină în studiul și evoluția comunicațiilor satelitare!