Dublă Diplomă la ciclul II, Masterat între UTM, Facultatea Electronică și Telecomunicații (FET) şi Universității POLITEHNICA din București (UPB).

Ieri, 18 noiembrie, prof.univ.dr.hab. Viorel Bostan, Rector UTM și Dinu Turcanu, Prorector s-au întâlnit la București cu Administrația Universitatea POLITEHNICA din București (UPB): Mihnea Costoiu Rector și Horia Necula, Prorector.
Principalele subiecte abordate în cadrul întâlnirii au privit colaborarea dintre cele două universități pe subiecte de instruire în domeniul învățământului superior tehnic, extinderea parteneriatului deja început pe acordul de dublă-diplomă, cercetare științifică, și alte întrebări tangențiale pregătirii Inginerilor și corespunderii acestora cu cerințele pieței muncii.
«Am făcut un prim pas important în cadrul unei colaborări de durată cu partenerii noștri strategici — UPB. Astăzi a fost semnat Actul Adițional la Acordul de Dublă-Diplomă, prin care a fost inițiat proiectul de Dublă Diplomă la ciclul II, Masterat între #UTM, Facultatea Electronică și Telecomunicații UTM (#FET) şi #UPB. De asemenea, au fost organizate întâlniri fructuoase cu rectorul Universității POLITEHNICA din București, precum și alți distinși membri ai comunității UPB. Am apreciat deschiderea cu care ne primesc mereu și sper că multe subiecte discutate astăzi vor fi implementate în cadrul parteneriatului nostru comun», a declarat prorectorul indormatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare, Dinu Turcanu.