In cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații, s-a lansat, începând cu ziua de 9.04.2019, o serie de masterclass-uri foarte utile pentru studenții FET. Masterclass-urile sunt orientate pe studierea subiectelor de interes în domeniul comunicațiilor. Abilitățile pe care și le dezvoltă studenții în cadrul acestor ore, vor avea un aport esențial în obținerea competențelor practice în domeniul comunicațiilor.

În urma masterclass-ului de astăzi studenții programelor de studii RST și IMTC, anul 2, au utilizat schemele de conexiune T568A și T568B pentru conexiunea dispozitivelor de rețea. Evenimentul a fost moderat de l.un. Arina LACHI, șef program RST și l.un. Andrei CHIHAI, prodecan FET. 

La aceste ore, pot participa toți studenții FET, iar lista completă a orelor practice va putea fi accesată mai târziu. Fiți cu ochii pe noi, pentru a fi mereu conectați la noutățile facultății noastre!  

Etichete: , , Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .