Joi, 11.04.2019, ora 11.30, sala 215, studenții FET sunt invitați la masa rotundă cu genericul ”Securitatea Rețelelor de Comunicații”, moderată de Inga IAVORSCHI, IT Project Manager la Data Protection Consulting.

În cadrul mesei rotunde vor fi abordate subiecte incitante ce țin de securitatea rețelelor, probleme cu care se confruntă specialiștii din domeniul securității, dar și aspecte practice ce pot fi implementate pentru a asigura securitatea în mediul cibernetic.

Activitatea vine ca un suport adițional pentru studenții anului 2 de studii, programele RST și IMTC, care studiază cursul ”Securitatea Informației în Sistemele de Telecomunicații”.

Vă așteptăm să explorăm împreună, ghidați de un specialist din mediul de afaceri, care aspecte necesită o analiză și studiere mai aprofundată, în domeniul Cyber Security.

Etichete: , , Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .